DAG 14: Sista dagen i Tokyo

Det finns en ovisshet med framtiden i livet som ofta är spännande, men ibland önskar jag så att man bara kunde förutspå den.

Hej!!

På förmiddagen var de andra iväg på en tur och var bland annat på ett café med ugglor. Det verkade häftigt men de tyckte inte om att ugglorna var kedjade (om jag förstod rätt). Det var massa andra djur där med, som ormar och ödlor.

Jag mötte upp dem efter lunch och vi åkte till Digital art museum. Det var väldigt häftigt!!
Det var olika mörka rum, där de spelades upp olika mönster på väggar och golv. Det fanns även fler speciella rum där de tex var spegelglas överallt (tom golvet, vilket inte var bra för mig med kjol..) och spotlights som blinkade och höll på. I ett rum var det huur många led-lampor som helst som hängde ner från taket. Lamporna gjorde olika mönster och de var som olika ljus-shower där. Kolla bilder längre ner så fattar ni nog mer ;)

Till de lite häftigare och speciella rummen var det väldigt lång kö så vi orkade bara rummet med led-lamporna.

Vi var alla trötta efter en lång dag så vi tog på hemåt. Vi åkte tillbaka till området vi bodde i för en sista kvällsmat i Japan och med Akiko på länge!

Vi gick in på en restaurang som varit full några dagar innan (vilket vi tänkte var bra betyg).
På bordet var det två inbyggda grillar. Man beställde kött och grönsaker och grillade och penslade sin egna mat. Det var väldigt varmt vid bordet men maten var supergod.
Vi frågade i början om de hade något vegetariskt och då började servitören skratta, hon tyckte det var konstigt att vi gick dit om vi inte åt kött. Tydligen var det köttet som restaurangen var känd för.
Över lag i Japan verkade det svårt att äta vegetariskt, eller så hittade vi bara inte rätt ställen.

Vi så hejdå och TACK till Akiko och gick för att packa ihop våra grejer.
Jag skulle fortsatt resa, men valde att boka ett flyg hem så att jag åkte hem samtidigt som familjen/släkten.
Ni som vet ni vet och ni som inte vet behöver inte veta :)

Jag vet att Akiko förmodligen inte läser här och jag har redan sagt det till henne, men jag vill att ni få som hittar hit, ska veta vilken fin människa det är. Hon är så genomsnäll, generös, omtänksam och rolig. Hon har ett hjärta av guld och har ställt upp för oss SÅ mycket. En fantastisk vän och så hjälpsam. Vet inte hur vi skulle klarat oss, särskillt de sista dagarna, utan henne(om vi ens hade klarat det?!). Vet inte hur man någonsin ska kunna ge igen de hon gett oss!

Men jag kanske får hälsa på henne på Hawaii, hon verkade ju tycka det var tråkigt att så få hälsade på henne så det kan jag ju "ställa upp" på ;).

Här kommer iaf lite bilder från dagen!

Digital Art museum, jag märker ju nu hur dåligt bilderna visar mot verkligheten.. och hade jag fattat hur man laddar upp film(om man ens kan?) hade ni sett lite bättre. Men här är ett litet smakprov i alla fall: 

 
 
 
 
Allt på väggar och golv rörde sig hela tiden så man blev nästan lite yr.
 
 
Utanför när vi skulle åka hemåt: 

BBQ dinner: 

 
Såhär smockat var tågen/metron ibland.. Det var vara trycka sig in och alla stod som packade sillar. Man behövde inte hålla i sig för man kom ändå ingen vart.
 
 
//Klara 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Visst har vi en fantastisk vän Akiko ❤
Och kul att uppleva vår fantastiska resa genom din blogg igen. Pussa

2019-11-08 @ 16:34:10
Postat av: Mamma

Visst har vi en fantastisk vän Akiko ❤
Och kul att uppleva vår fantastiska resa genom din blogg igen. Pussa

Svar: Jaa! Vilken tur ❤
Klara Albertsson

2019-11-08 @ 16:34:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0